Публикувано на 2017/10/11 3:50:00 1379 прочита

Здраве Зъбни импланти – какви да изберем?

Зъбни импланти – какви да изберем?
Ако пред вас стои въпроса какви зъбни импланти да изберете, то значи е дошло време да ви запознаем с базалната имплантология.

Става въпрос за един напълно нов начин за възстановяване на липсващите зъби чрез безболезнена и бърза имплантация. Но, за да не губим ценно време ще преминем по същество, и ще ви дадем малко повече информация.

Голяма част от европейското общество залага на базални зъбни импланти, които не само допринасят за по-красивата ви фасада, но и се справят ефективно със зъбни заболявания от сорта на пародонтоза. Наричани още BOI импланти те ще върнат усмивката ви, за да може да общувате със социалните среди, без да се притеснявате от липса на един или повече зъби.

Пишейки за този вид импланти се сещаме да споменем, че лечението с тях преминава за близо три дни. Бързото им приспособяване към организма обуславя и по-леката процедура по приемане на чуждото тяло. За разлика от всички други зъбни импланти, тези се слагат веднага, след като стоматологът отстрани болните зъби. Всичко се случва динамично и без проблеми.

Край на неприятните усещания за нуждаещите се пациенти от костозаместване. Базалните импланти се нагаждат бързо спрямо устната ви кухина и се закотвят в най-твърдите кортикални кости. Издръжливият титаниев материал, от който са направени, не позволява разместване на протезите като по този начин се подобрява индивидуалната дъвкателна функция на човека.

Традиционните зъбни импланти са прекалено скъпи, защото изискват дълго време посещения в специализиран кабинет. Това е другият плюс на базалните импланти, които налагат най-много пет посещения в клиниката по базална имплантология. От този момент нататък вие имате чисто нови зъби, с чиято помощ ще възстановите леко заспалото си самочувствие и себеуважение.

Не искаме да кажем, че само BOI имплантите предлагат качество. Далеч сме от идеята да ви убеждаваме да ги предпочетете пред останалите, но сме длъжни да ви уведомим за техните положителни черти. Ако сте прочели внимателно статията, то няма как да не сте си изградили някакво мнение на тема базални импланти. Разбира се, оставяме ви сами да решите за себе си.

В обобщение

Напредъкът на медицината си личи и от базалните импланти. До сега нямаше толкова модерно и поносимо средство за зъбно възстановяване. Големите светила в хирургията и стоматологията успяха да открият заместител на всички познати импланти, който освен, че се понася по-лесно е и значително по-евтин. Ние гласуваме с две ръце за тези зъбни импланти.