Добавяне на сайтове

Добавяне на сайтове в каталога

Условия за добавяне на сайтове

Не се допускат за публикуване сайтове:

Призоваващи към насилие и екстремизъм

Подтикващи вражда на етническа и религиозна основа

Със зловреден код, нарушаващи защитата и правата на потребителите

С порнографско съдържание

Други условия:

Регистрацията на сайтове на поддомейни или вътрешни адреси е възможна само ако това ще бъде единственият url адрес към домейна в каталога.

Не публикувайте сайтове с открита реклама. Например използване на рекламен език тип: "Най-добрият сайт", "Най-добрата оферта", "Само при нас", "Единственият" и тн.

Адресът на сайта (URL) не се публикува в полето "заглавие"

Сайтът трябва да е на собствен домейн.

Каталога е само за български страници и не се допуска заглавие или описание на друг език, както и на латиница

Добавянето е възможно само по веднъж и само в една категория

Ако сайтът ви отговаря на горните условия, но не е добавен, проверете дали не сте писали на чужд език или на латиница, дали не сте писали с главни букви или безмислени описания и заглавия, твърде кратко описание и заглавие от една дума. Ако е така, то винаги можете да го добавите отново

Ако сайтът ви отговаря на всички условия, но не е публикуван, проверете дали сте направили еднократно дарение от 5лв (3$) или дали сте сложили реципрочен линк в добавеният сайт към нас

Принципи на организация и работа на каталога.

Всички категории:

Това е списък на категориите, съдържащи всички добавени сайтове. Подредбата е на случаен принцип и няма приоритет за определени сайтове.

Най-посещавани сайтове:

Това е списък на сайтове генериран от системата по брой посещения. Рейтинга се генерира на база посетен сайт (връзка към него), а не на разгледаната информация за него в каталога. За да се появи маркировката "звездичка" - популярен сайт, е необходимо сайта да е посетен повече от 100 пъти.

Най-гласувани сайтове:

Това е списък с най-гласуваните от потребителите сайтове.

Партньорски сайтове.

Това е списък на сайтовете с еднократно дарение от 50лв. Ако желаете Вашият сайт да присъства в тази категория, моля, свържете се с нас от контактната форма.

Избрани сайтове:

Това е списък на сайтовете преценени от нас и потребителите като най-полезни, най-съдържателни и други ценни за потребителите качества. тези сайтове са отбелязани с маркировката "like"

Случайни сайтове:

Това е списък на сайтовете генерирани от системата на случаен принцип.