Публикувано на 2015/2/14 9:00:00 1399 прочита

Услуги Защо да напръскаме против хлебарки?

Защо да напръскаме против хлебарки?
Има стотици причини, поради които да напръскаме нашите жилища против хлебарки. Основната обаче е, че тези насекоми пречат на семейството ни и го предразполагат към здравословни проблеми.

Всички знаем, че хлебарките носят алергии и заболявания, тъй че нямаме оправдание да ги държим в апартаментите си. Колкото по-бързо изгоним черните и кафяви буболечки, толкова по-добре за нас.

В аптеките се продават безброй препарати срещу хлебарки, но не всички са качествени. Някои от тях решават проблема за около месец, след което насекомите се завръщат на старото място.

Този факт се дължи на това, че не пръскате където трябва и не познавате леговищата на хлебарките. Обикновено те се крият във вашите електрически уреди или във влажните места на жилището.

Вредните хлебарки могат да живеят без храна, но никога без вода. Те винаги гледат да си я набавят от натурални източници, като чешми, легени, саксии и тем подобни.

Насекомите са изключително любопитни и винаги изследват предметите в дома ви. Това ви дава възможността да заложите капан със съответната отрова, но трябва да знаете как да стане.

Повечето домакинства се доверяват на фирми за унищожаване на хлебарки от сорта на Превента ДДД, която се намира в столицата София. Бригадата предлага пръскане със съвременни инсектициди безвредни за вашето здраве и това на домашните ви любимци.

Фирменото пръскане включва разместване на мебелите в дома ви, откриване на хлебарките и тяхното трайно изтребване. Всичко това се случва за скромната сума от 35 лева, че и по-малко, ако хванете отстъпките.

В случай, че не сте употребявали препарати против вредители, наемете професионалисти, които ще се справят със задачата. Ние имаме доверие във вас и се надяваме, че ще се поздравите с успех при борбата с насекомите.