Публикувано на 2022/11/13 19:20:00 195 прочита

Услуги Защо да добавяте ключови думи и мета описания в WordPress сайта ви?

Защо да добавяте ключови думи и мета описания в WordPress сайта ви?
Добавяйки ключови думи във Вашия сайт, показвате на търсачките повече за съдържанието на публикациите и страниците ви.Ключовите думи са важни думи или фрази, които вашите клиенти търсят, за да намерят вашето съдържание. Мета описанието е кратко описание на това, за какво се отнася вашата страница или публикация.

Вашето мета заглавие, описание и ключови думи се показват в резултатите от търсенето с Google:

meta description
мета описание

Ключовите думи и мета описанието са HTML мета тагове. Те формират част от кода на вашия уебсайт. Те не се показват на вашата страница или публикация, а в резултатите на търсачките.

Приставките за SEO на WordPress ви улесняват да ги добавяте от административната област на WordPress за всяка публикация и страница на вашия уебсайт.

Колко важни са мета ключовите думи и мета описанията за SEO?
Подобно на повечето потребители на WordPress, вероятно се чудите дали добавянето на мета ключови думи и мета описания ще подобри моето WordPress SEO класиране – SEO експертите препоръчват добавяне на подходящо и уникално мета описание и ключови думи за SEO оптимизация на страницата.

Мета описанията се използват широко от търсачките. В резултатите от търсенето с Google те се показват под заглавието на вашето съдържание, като думата за търсене е показана с удебелен шрифт.


Ефективното мета описание ще насърчи потребителите да кликнат и да прочетат вашето съдържание. И това, което знаем е, че добрата честота на кликване означава, че Google вероятно ще класира вашето съдържание по-високо.

Google препоръчват да добавите вашите ключови думи в заглавието, описанието и в цялото си съдържание. Ето защо SEO плъгини като AIOSEO идват с TruSEO резултат, който ви помага да оптимизирате съдържанието си за фокусирани ключови думи и ключови фрази.

Нашите препоръки за добавяне на мета ключови думи и мета описания
Препоръчваме добавянето на мета описание за всички публикации и страници на вашия сайт, включително вашата начална страница , страници с категории и страници с етикети.

Ползвайки SEO практики, ние ви насърчаваме – оптимизирайте отделните страници по различни ключови думи. Насищайте страниците си с ключови вариации и ключови изрази.

Надяваме се тази статия да ви е била полезна, при възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, било то за съвет или безплатен SEO одит.