Публикувано на 2022/4/27 16:20:00 108 прочита

Технологии Клавиатури за Apple Macbook

Клавиатури за Apple Macbook
Ако Вашият MacBook е с повредена клавиатура, вместо подмяна на цял Top Case може да се възползвате от по-изгодно в ценово отношение решение : смяна на самата клавиатура. Политиката на Apple при възникнал дефект с Макбук клавиатура, е да предлага подмяна на целия горен капак, или т. нар. Top Case assembly, върху който е монтирана клавиатурата. Ние можем да предложим по-евтино разрешение на проблем с повредена MacBook клавиатура, на значително по-ниска цена.В краен случай, ако поради някаква причина ситуацията го налага, имаме възможност за доставка и на цял Top Case.


По-евтиното и рационално решение при повредена клавиатура за MacBook
При всички лаптопи Apple MacBook има възможност за смяна на самата клавиатура, без нужда от подмяна на Top Case Assembly. Специалистите от нашия сервиз имат опит в смяната на клавиатури за MacBook Pro/Air, независимо от типа монтаж. Извършваме безпроблемна подмяна на клавиатура за Мак без оставяне на следи.

Смяна на клавиатура при MacBook Pro/Air се извършва чрез пълно разглобяване на лаптопа – налага се демонтаж на дънната платка, а при някои модели MacBook – и демонтаж и на батерията. Обикновено клавиатурата е занитена за корпуса на лаптопа, само при някои много стари модели MacBook клавиатурата е монтирана с винтове. При занитените Макбук клавиатури повредената се откъсва, капака на лаптопа се обработва, и впоследствие се монтира нова.

Особено проблематични за смяна са клавиатурите за MacBook при моделите произведени след 2016-а година, поради технологията им на производство – на практика представляват тънка стъклотекстолитна платка, която при демонтажа се чупи на малки парченца. Смяната на тези Макбук клавиатури е изключително трудоемка.

„Quantum computers“ предлага и доставка на Top Case и смяната му. Това е така нареченият модулен принцип на смяна. Поръчва се целия горен капак, или Top Case, върху който е монтирана и самата клавиатура . Разбира се, това е и значително по-скъпият метод за отстраняване на възникнал проблем с MacBook клавиатура.

Независимо дали желаете смяна на Top Case, или на самата клавиатура, „Куантум Компютърс“ ще ви предложи професионално решение на проблема.