Публикувано на 2022/3/4 5:30:00 364 прочита

Услуги Ремонт и монтаж на отоплителна инсталация

Ремонт и монтаж на отоплителна инсталация
Отоплителна инсталация в София - индивидуално отопление до ключ.
Правилно конфигурираното и настроено отопление е ключът към комфортното прекарване на най-студения период от годината. Централната отоплителна система не прави времето в къщата уютно или ви е писнало да плащате за топлина, която я няма. Обадете ни се. Ние ще направим една наистина топла зима за вас. Ще сменим старите тръби с нови полипропиленови. Почистваме системата и я подготвяме за отоплителния сезон. А за тези, които наистина искат да се стоплят през зимата и в същото време да спестят от тарифи, ще инсталираме автономно отопление, което е много популярно в София.
Монтаж на отоплителни системи в София
Една от основните области на работа на нашата компания е отоплението. Ние извършваме списък от услуги, свързани с отоплителни системи от няколко години. Позволете ни да ви помогнем да превърнете апартамента си в комфортен дом с тропически температури в средата на леден зимен град. Работим на антикризисни цени, готови сме да посрещнем нашите клиенти. Ние предлагаме следния списък от услуги:
• монтаж на система за подово отопление, както в отделно помещение, така и в цялата къща;
• инсталиране на автономна отоплителна система в частна къща;
• свързване на отоплителни котли от всякакъв тип;
• извършваме подмяна на отоплителния щранг както в апартамента, така и в цялата къща;
• ремонт и смяна на всички видове радиатори, лири;
спешен ремонт на отоплителната система.
Всички наши услуги идват гаранция. Това ще ви позволи да сте уверени в нашата компетентност и коректност, а ние от своя страна носим отговорност за нашите майстори. Работим във всеки район на София, включително както в частния сектор, така и в жилищни сгради, апартаменти. Гъвкавият работен график ви позволява да се приспособите към удобното за вас време, включително вечерните часове и почивните дни. Нашият консултант ще ви помогне да решите всички организационни въпроси, а водопроводчиците ще ви спестят от притесненията, свързани с отоплението. Обадете ни се веднага на посочените в сайта телефони.
o Монтаж на отоплителни системи
o Монтаж на отоплителен котел
o Смяна на радиатора (лирите)
o Монтаж на радиатор (лира).
o Смяна на щранг за отопление
o Отстраняване на течове в отоплителната система
o Монтаж на подово отопление