Публикувано на 2021/10/19 18:00:00 190 прочита

Мода Предимства и недостатъци при коригираненето и поправката на сребърни бижута?

Предимства и недостатъци при коригираненето и поправката на сребърни бижута?
Всяка дама притежава поне няколко на брой сребърни бижута или комплекти, които понякога се повреждат при носенето, или се нуждаят от корекция от самото начало, за да паснат идеално. Всеки ремонт обаче може да представлява проблем за скъпоценността ви. Ние, от Капино, ще Ви разкрием кои са предимствата и недостатъците на този вид услуга.
Едва ли има човек, който не е запознат с основните предимства, които носи услугата поправка и корекция от професионален бижутер.

Въпреки това, Capino ще ви представи основните от тях:

Наличието на възможност за корекция или поправка на сребърните бижута дава едно спокойствие на собственика му. В повечето случаи се намира решение за всичко - дори да има паднало камъче, неточен размер, скъсана верижка.
Услугата е сравнително достъпна, ако става въпрос за по-малко работа.
Поправянето на дадено сребърно бижу ви спестява нуждата от нова покупка. Понякога разделянето е още по-трудно, когато става въпрос за сантиментална вещ, каквито са доста от бижутата.

Вероятно сами се убедихте, че предимствата от услугата са налице и ако ви се наложи подобна дейност, ще имате добра опция.
Какви са недостатъците в следствие на корекцията и поправката на сребърните бижута?
За да не излагаме само положителните черти, вижте какви недостатъци се крият, ако решите да поправяте новите си сребърни украшения, или тези, които задължително се нуждаят от това. Екипът на Капино ви съветва да избягвате максимално тази дейност, като търсите точните размери, но все пак понякога се налага.

Вижте кои са недостатъците:

Всяко място, споено веднъж, става “по-слабо” и податливо на нова повреда. Много често потребителите се радват на старата си нова верижка на любимото колие, но за кратко. Когато го закачите за плетена дреха, например, или го дръпнете малко по-силно, може да го загубите или скъсате, без да усетите.
Дори и най-прецизният ремонт остава следи върху вашия аксесоар. Затова е много по-препоръчително да върнете пръстен и да закупите нов, вместо да го занесете за преоразмеряване от самото начало.
Трудните ремонтни дейности по сребърните бижута струват солидно. Помислете добре кое би било по-изгодно за вас - ново колие, обеци, гривна или пръстен, или поправка на старите.

._MSC_CLICK_TO_OPEN_IMAGE .

След като Ви запознахме с основните предимства и недостатъци от ремонтите дейности по бижутата, желаем да ви приветстваме да разгледате нашия онлайн магазин - Capino.bg. Имаме пълно описание на всеки продукт, за да се ориентирате към правилните размери, както и много голямо разнообразие от сребърни бижута в италиански стил.