Публикувано на 2021/10/22 18:30:00 50 прочита

Пазаруване Определяне на правилния размер маркови маратонки

Определяне на правилния размер маркови маратонки
Adidas е най-известната в света спортна марка, лидер в световен мащаб, следван по петите от няколко съпътстващи я конкуренти. Германска прецизност, дългогодишни изследвания в областта, иновативни нови технологии и материали за производство, са категоричната гаранция за качеството на всяка колекция. Предназначени за много широк кръг потребители, спортните екипи, обувки и аксесоари на марката доминират във всички световни спортове, както и в личното ни ежедневие в нашия забързан свят.

Всеизвестно е, че Adidas и другите световни лидери на пазара имат свои изнесени производства в Германия, Китай, Тайланд и Индонезия. Това е наложително, заради огромното потребление и разпространение на бранда в цял свят, а по-ниските производствени разходи позволяват най-достъпни цени. Съществуващото предубеждение към изнесените производства донякъде е неоснователно, защото високите изисквания по качествени показатели на бранда не позволяват компромиси.

Все пак ние, от SportFaster, се стремим да доставим оригинални маратонки Adidas, както и спортни стоки и на конкурентите им от Puma, Nike, Reebok, Solomon. Така всеки наш клиент ще получи възможно най-доброто от пазара на спортни стоки, маратонки, анцузи, екипи и аксесоари. Достъпни за всички, на промоционални цени или от секцията оутлет.

Определянето на точния размер при поръчки онлайн е от значение за потребителя


От дългогодишната ни практика установихме, че мнозина от нашите клиенти се затрудняват да определят сами размера, който им е необходим. С цел да ви подпомогнем в избора, предоставяме сравнителна таблица с размери на маратонки във всяка категория – мъже, жени, подрастващи и деца, по различни държавни стандарти:

За да не ви се налага да връщате маратонки или обувки поради несъобразен размер, което е наистина изнервящо, ние ви предлагаме освен сравнителните таблици на размерите и един елементарен трик, с който да определите точно своя размер:

Поставете лист хартия на пода до стената. Поставете стъпалото си върху хартията, с опряна в стената пета и отбележете с молив или химикал върха на големия пръст на стъпалото си. Измерете разстоянието от ръба на листа до отметката в сантиметри и ги съпоставете с посочената по-горе таблица. Ако попадате в промеждутъка между два размера, изберете по-големия размер. Защото дължината на стелката е с 0,5 см повече от дължината на стъпалото, посочена в таблицата.

Внимавайте, не е препоръчително да правите измерване сутрин – до вечерта стъпалото ще е леко отекло. За да са удобни обувките ви, измервайте стъпалото привечер. При децата измерванията се правят най-лесно, когато заспят.

При спортните облекла размерите се определят по следния начин:

А – ширина в см от ръб до ръб под мишниците
B – дължина в см от най-високата точка на рамото до долния ръб

Повече информация за поръчки в онлайн магазина на Sport Faster и начина, по който можете да замените или върнете продукт, ще откриете в секцията „Условия“. И не се притеснявайте, ако сбъркате и се налага да върнете и замените продукт. Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да направите заявка писмено (по мейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 7 работни дни.

Задължително е да опазите покупката окомплектована във вида, в който сте я получили. Тоест неупотребявана, със здрава кутия и запазени етикети и фактура. Правилата за пазаруване на оригинални маратонки онлайн подпомагат доброто обслужване и коректните взаимоотношения с нашите клиенти.

Изберете SportFaster.com и няма да останете разочаровани!