Публикувано на 2018/1/9 3:10:00 1191 прочита

Интериор Как да изградите мечтания дом с нашите врати

Как да изградите мечтания дом с нашите врати
Когато стане дума за изграждането на мечтания дом, всеки елемент - от цвета на подовата настилка до изборът на завеси е от огромно значение. Имено тези на пръв поглед дребни неща определят стила на бъдещия дом.

Днес разнообразието от цветове и иновативни дизайнерски решения помагат да превърнем така желаната от нас визия в реалност. Интериорните врати трябва да бъдат избрани с вкус, като се прецени дали да бъдат в съвременен или в класически стил. Благодарение на различния материал и технологията на обработка, местата, за които са предназначени, броя на крилата и начинът на отваряне, човек може да експериментира и да изрази себе си.

Класика в жанра са дървените интериорни врати. Начинът, по който се обработват може да придаде красота в интериора. „Състарени”, чрез майсторството на дърворезбата, създават усещането за притежание на архитектурен шедьовър.

Архитектурният стил става вдъхновение за дизайнът на съвременните модели врати. Технологиите са незаменима част от създаването на модерната визия. С тяхна помощ може да се постигне максимално добро съчетаване на вратите с мебелите, подовата настилка, облицовката и обзавеждането като цяло.

Стъклените врати са подходящи за монтаж както върху метални, така и върху дървени каси. Предимството при тях е, че където и да бъдат поставени, ще внесат повече простор и светлина в помещението.

Разбира се, всеки клиент може да се пробва като дизайнер. За да изяви себе си може да изпробва различни материали на изработка, цветове, форми, стъкло, обков и други.

При входните врати, освен че трябва да се наблегне на сигурността, трябва да се има предвид и това, че те са първото нещо, което посреща стопаните и гостите на дома. Изборът не е толкова лесен, затова трябва малко по-щателно да се проучат нещата. Те също могат да бъдат изработени от различен материал, да притежават две или повече заключвания, да се избере между по-висок клас на изолация или по-нисък. Освен да е с красив дизайн, една входна врата трябва да бъде и надеждна, да осигурява комфорт и спокойствие. Ако потребителят се насочи към масивната дървесина, подходящи за избора му са - бял бор, смърч, дъб, бук и различни видове махагон. Почитателите на ламинатните модели могат да бъдат спокойни, че ще имат стабилна и здрава входна врата.

Вратите с МДФ и лаково покритие са подходящи за всеки интериор.
Естественият фурнир подпомага усещането за стил, уют и дава възможност за изразяване на собствения стил.