Публикувано на 2017/6/11 6:40:00 896 прочита

Бизнес Fidget spinner - бизнесът печели

Fidget spinner - бизнесът печели
Обърнете внимание, в автобуси и метро, поне 50 % от хората в България държат новата джаджа на годината - Fidget Spinner.


Най-хитовата игра за 2017 година се появява още през 90те години.

Създателят й е жена на име Катрин Хетингър. Тя страда от автоимунно заболяване. В опитите си да намери начин да играе с малката си дъщеря, а и за да намали болката от болестта си - тя открива играчката, която в момента е най-големият хит на световния пазар.
Тя открива,че играчката успокоява нервите й , прави я по-концентрирана,а същевременно е забавление за малката й дъщеря и за нея самата.

Така се появява тази играчка, която само след няколко деситилетия ще завладее умът на малки и големи, на известни и обикновени хора.
Учените твърдят, че устройството, което е съставено от три отделни колелца, които се завъртат с пръсти е идеална за хиперактивни деца, тъй като концентрира вниманието им и същевремнно ги прави по- продуктивни както в училище, така и в живота.
Spinner хитът води след себе си много спорове, дали наистина е полезна или е подобна на всички джаджи, които отнемат от времето ни.

Голям процент от училищата забраняват FIdget spinner-ите. Учителите твърдят, че децата вместо да са по-съсредоточени са още по-разсеяни и самовглъбени в новата придобивка.
Ако до вчера смартфоните бяха основен източник на изолацията на деца и възрастни от околния свят, то днес това място е утредено за Fidget spinner-ите.
По форуми или телевизии се организират дискусии по темата, и както за всяка една тема- има множество подръжници, но и много противници.

Всевъзможни видеа се появяват в интернет как от невнимание хората си причиняват белези по лицата или ръцете. Това обаче не спира феновете на хитовите Fidget Spinner-и да купуват все повече и повече нови модели и да експериментират с всякакви трикове.
Пазарът буквално е пламнал от присъствието на пазара. Всяка една фирма занимаваща се с производство спира продукцията си за момента и започва да произвежда Fidget Spinner-и, за да насмогне на пазара и да спечели бързи пари.

Ако не за обществото, то за пазара - Spinner-ите влияят добре на пазарната икономика. В България масово компании ги използват и за рекламни цени, като брандират своите лога.
Пример за компания, която брандира, то това е Рекламна агенция Призма. Може да откриете артукилите с различни цветове, на които може да брандирате своето лого и да ги използвате като подарък към своите колеги, партньори или клиенти.
Оказва се,че ефектът от рекламен артикул Fidget Spinner е голям.Въпреки недостатъците и споровете относно Spinner-ите, едно е сигурно- бизнесът печели от всякъде.

Ако сте в света на бизнеса и искате да промотирате своя бизнес, или да намерите продукт, който ще се купува като топъл хляб - изберете Spinner-ите. Печалбата е сигурна.