Публикувано на 2015/6/3 8:10:00 1597 прочита

Здраве Защо дентални импланти?

Защо дентални импланти?
Имате липсващи зъби и това ви притеснява? Мечтаете да върнете красивата усмивка на лицето си, но се колебаете дали да изберете да поставите мост или импланти?

Да поговорим за денталните импланти малко по - обстойно.
Разбира се, ако имате проблем с липсващи зъби вие сами можете да изберете дали да си поставите мостове или импланти, тъй като това си е ваше лично решение, но искаме да ви запознаем малко по - детайлно с имплантите, за да можете по-лесно да изберете подходящия за вас начин да се сдобиете отново с прекрасна усмивка.
В последните години зъбните импланти станаха много популярни, тъй като те почти не се различават от естествените зъби. Имплантите, които изработват и поставят в стоматологичните клиники като МЗ Дент - София се изработват от титаниева сплав, която е напълно безопасна за здравето на човека и която освен това е много здрав материал.
Предимствата на имплантите не са никак малко и това, че цената им е малко по-висока си струва напълно.
В сравнение с коронките и мостовете, при поставянето на импланти не се налага да се пилят съседните зъби, тъй като имплантите се поставят направо в костта с помощта на винт.
Импланти могат да бъдат поставяни и на хора, които страдат от пародонтоза или на които костта им е „изядена”.
Процедурата по поставянето е много по - бърза и е безболезнена за пациента, тъй като се извърша под местна упойка.
Зъбните импланти се закрепват много по – стабилно, отколкото мостовете и коронките и това ви осигурява спокойствие при хранене.
Импланти могат да бъдат поставени както ако липсва само един зъб, така и ако липсват няколко зъба.
Клиниките, които поставят зъбни импланти в страната не са никак малко, но ако вие проявявате интерес, можете да посетите МЗ Дент - София