Публикувано на 2013/5/29 7:30:00 2385 прочита

Мода Роклите на Виктория Бекъм

Роклите на Виктория Бекъм
Бившата вокалистка на „Спайс гърлс” доказва, че има много таланти. Дизайнер на дамски облекла и чанти, дори на автомобили, сексапилната половинка на Дейвид Бекъм печели феноменалните 95 млн. долара от продажби на своите рокли и чанти.

След като получи престижната награда за „Дизайнер на годината „ за 2011 г., фината дама не спира да предлага на своите почитателки рокли, които безспорно са от висока класа.

С какво се отличава дизайнът на рокля на Виктория Бекъм? Преди всичко със запомнящ се стил, шик и елегантност. Въпреки това, че създава предимно строго официални и доста луксозни дрехи, модната икона заявява, че жената не винаги трябва да носи токчета. Вероятно до този извод е стигнала покрай грижите и ангажиментите, свързани с четирите й деца.

За да видите рокля на Posh Spice отблизо, можете да посетите нейния онлайн магазин, който е своеобразен онлайн бутик с подписа на мисис Бекъм. Модните линии се открояват с разкошни рокли, които със сигурност ще допаднат на фенките на звездата. Цените са от средни до високи като чанта на дизайнерката варира от 600 до 6 000 долара. Действително от времето на „Spice Girls” до днес, Виктория претърпя много метармофози и не спира да ни изненадва.