Публикувано на 2020/8/26 6:30:00 649 прочита

Изкуство Домът на българските творци - Ръчна изработка

Домът на българските творци - Ръчна изработка
Креативни - сайт-платформа за всички творци, които изработват творбите си ръчно, вече е пусната и очаква своите посетители и творци.Уникални произведения събрани на едно място, които грабват със своята уникалност, фантазия и очарование. Всички творци в платформата Креативни са напълно отдадени на това, което правят и техните завършени творения са наистина фантастични. Можете да се потопите в очарователния свят на творбите - цветни, шарени, пъстри и най-вече уникални.

Платформата е създадена с цел да събере на едно място всички творци и те да се чувстват като общност, като едно семейство. За разлика от много други подобни платформи, тук те не са задължени да заплащат присъствието си. Нещо, което се бри за основния минус на останалите подобни платформи. Или пък да дължат процент от продажбите на техните ръчно изработени творби. Тук, в Креативни - творците са на почит и идеята е да се чувстват свободни и щастливи, да се отдадат максимално на това, в което са най-добри- ръчно изработените продукти - изпипани до последния детайл.

Екипът на платформата щателно преглежда кандидатите и одобрява само продукти, за които има данни, че наистина принадлежат на творците. Не се допускат плагиатства и измамни продукти. Общуването със самите творци е в основата на добрата комуникация, доброто настроение и доверието в Креативни.
Всеки творец има индивидуален профил, където са изложени неговите творби. Ако вие сте посетител, който просто разглежда сайта и в един момент пожелаете да закупите някоя ръчно изработена творба- имате възможност да се свържете директно със съответния творец и да осъществите покупката.

Имате също така възможността да си поръчате персонална изработка на определен продукт, ако той позволява това. Всички детайли за продуктите са подробно описани.

Заповядайте в най-новата платформа - Креативни и се потопете в красивото уникалното.