Публикувано на 2020/6/18 18:00:00 1051 прочита

Бизнес Как да изберем гривни с естествени камъни?

Как да изберем гривни с естествени камъни?
Разнообразието от накити, и по-конкретно на гривни с естествени камъни, е огромно и изцяло в полза на любителите на бижутата и минералите. Богатството от форми, цени и камъни, понякога води до затруднения в избора на подходящото бижу. Но... спокойно! Формулирахме топ три съвета как да изберете най-доброто за вас самите или за близките ви хора.



1. Плетени или на ластична основа гривни с естествени камъни: това решение е много важно, макар на пръв поглед да звучи елементарно. Плетените гривни могат да се регулират, ластичните – не. Ако не сте убедени какъв трябва да е размерът на гривната (равен на обиколката на китката), особено ако е предназначена за подарък, най-добре е да се доверите на плетените модели – шамбала, чан лу, снейк плетка и т.нат. В класическите си форми те се пристягат чрез придърпване на две срещуположни връвчици или стандартна закопчалка и удължаващо синджирче, което ги прави изключително практични и прилягащи прекрасно на всяка ръка.

._MSC_CLICK_TO_OPEN_IMAGE .

2. Минералите, вложени в съответното бижу: много хора предпочитат те да са свързани със зодиакалния знак, но дали човекът, за когото ще е предназначена гривната, се вълнува от подобни зависимости? Ако не сте убедени, че отговорът на този въпрос е положителен, препоръчваме ви да се доверите на друг доказан метод: изберете камъни, които съответстват на облеклото на вашия близък. Дамата предпочита ярки цветове като червено, жълто, оранжево? Най-подходящи за нея биха били карнеол, цитрин, корал и др. Но ако е почитателка на по-дискретните нюанси, вероятно ще се впечатли повече от бижу с тигрово око, оникс, обсидиан и т.нат. Господата са почитатели на по-неутралните цветове, каквито притежават хематит, някои разновидности на ахат, яспис, авантюрин, често избират и шамбала гривни с вплетен тюркоаз или малахит. Най-важното, за да направите удачен избор и да впечатлите вашия близък, е да познавате поне малко неговите модни пристрастия.

3. Цената: разбира се, че не е без значение, но не трябва да е водещият ви мотив при избор на гривни с естествени камъни. Конкуренцията породи огромно разнообразие не само от модели, но и от ценови диапазони или както се казва – за всеки влак си има пътник. Все пак имайте предвид: високата цена не винаги гарантира качество, а ниската – може да доведе до проблеми в бъдеще. Трябва баланс, а той се постига като проучите внимателно конкретния онлайн магазин за бижута, от който смятате да поръчате – има ли данни на юридическото лице, собственик на магазина; данни за контакт, изписани на явни места; ясно изписани условия и цени за доставка; посочени общи условия и политика за поверителност на данните; ревюта от клиенти; и т.нат.
Уверяваме ви, че спазвайки тези съвсем прости правила, ще си спестите много разочарования при покупката на гривни с естествени камъни. Ще останете доволни не само вие, но и човекът, за когото евентуално е предназначено бижуто.
А най-важното при накитите в крайна сметка, е да бъдат носени с удоволствие и самочувствие. Правилния им избор ви го гарантира!

Избери най-подходящото за теб или за скъп човек бижу от магазин www.An-GDesign.com

e-mail: office@an-gdesign.com<...