Публикувано на 2016/10/4 17:40:00 708 прочита

Кой е правилният калъф за вашия iPhone 7

Кой е правилният калъф за вашия iPhone 7


Ето, че жестокият Apple iPhone 7 е вече ваш. Красив, елегантен, изпипан до последната подробност. Всеки поглед към него ви доставя удоволствие. За разлика от стария ви телефон, който вече така се е очукал, че изобщо не искате и да се сещате. А знаете ли кога iPhone 7 ще заприлича на него? Повярвайте, колкото и да е здрав, ако не го носите в калъф – значи ще е съвсем скоро.


Калъф за iPhone 7 е добра идея, да. Но какъв да бъде? Удобен силиконов, стилен кожен, здрав удароустойчив или друг? Ясно е, че е задължително да бъде специално създаден за този телефон, но сред многото фалшификати на пазара откъде да го купим?

Нека си направим експеримент. Първо намираме надежден търговец, който няма да ни подлъже с някакви ментета. След това започваме да разглеждаме бавничко всевъзможните калъфи – можем да го направим в Маровски и да си представяме как биха стояли и колко функционални биха били всички видове един по един.

Няма спор, че кожените калъфи за iPhone 7 са класика. Има и модели от еко кожа, които предлагат същото качество и лукс, без да са в разрез с принципите ви. Ако си вземете тип „портфейл” – щраквате телефона плътно в твърдия кейс вътре, слагате си картите във вътрешното джобче, затваряте капачето и сте готови. И изобщо няма нужда да го вадите повече. Ако е „джоб”, ще го вадите при работа, но пък ще можете постоянно да се радвате на дизайна му. Има и твърди кожени кейсове, които „обличат” само корпуса, като му придават стилен вид. Факт е, че всички тези варианти са синоним на стил и лукс. Кожените калъфи са като мерцедесите – винаги на мода и навсякъде добре приети.

И това е хубаво, но някак си... не е точно вашият маниер. Вие сте по-спортна натура, обичате нещата да са бързи и практични и понеже носите телефона предимно в джоба си, не ви се иска да има допълнителен обем. Значи е добре да си вземете силиконов калъф за iPhone 7. Супер тънък, мек, лек, специално обработен, за да не се хлъзга. Специално създаден за iPhone 7, в неговите оригинални разцветки, или пък абсолютно прозрачен, все едно го няма. Или пък огледален, което е супер шик. Предимствата – никога няма да има нужда да го махате, дори когато снимате. Е, освен ако не сте си взели няколко за удоволствие.

Само че сте много натоварени, правите постоянно по няколко неща едновременно и изобщо не смогвате да мислите и за телефона. Често го изпускате или бутате и изобщо сменяте смартфоните като носни кърпи за еднократна употреба. А този е толкова хубав... Но в секцията за удароустойчиви калъфи за iPhone 7 намираме точно вашият модел. Може да е по-грубоват на вид, като за истински мъжкари. Или пък да е толкова елегантен, че да прави „Ябълката” още по-невероятна. Може да е цветен или прозрачен, или да има специални изящни елементи, които да украсят смартфона точно според вашия вкус. Предимствата – не само няма нужда да го махате, а и ще имате пълно спокойствие по отношение на безопасността на iPhone 7. Винаги.

След толкова много варианти няма начин да не сме попаднали точно на вашия. Разгледайте в Маровски страхотните калъфи за iPhone 7. Който и да изберете обаче, резултатът ще е един и същ – ще превърнете iPhone 7 в лично ваш и ще запазите корпуса му непокътнат толкова дълго, колкото пожелаете. А сме сигурни, че желанието ви да имате страхотния iPhone 7 няма да стихне скоро.     Рейтинг: 0.00 (0 гласа) Гласувай!