Публикувано на 2016/2/14 12:01:48 1505 прочита

Бизнес Онлайн магазин vvmstore.com

Онлайн магазин vvmstore.com
Интервю за онлайн магазин
Кажете няколко думи за Вашата дейност?
След много размисли и сметки, решихме да се ориентираме към онлайн търговията с онлайн магазин.

Дейността на магазина е свързана с търговия на работно облекло, работни обувки, лични предпазни средства, пътна сигнализация, аксесоари и продукти за свободно време. Нашата мисия е да предложим качествени продукти на разумна цена.
Към какъв тип клиенти е ориентиран магазина Ви ?
Нашия онлайн магазин www.vvmstore.com e ориентиран към всички клиенти, който имат нужда от подсигуряване на тяхната сигурност и безопасност на техните работните места или за тези който искат да прекарат почивните си дни сред природата.
Какво мислите за онлайн пазаруването?
Това е бъдещето, онлайн пазаруването все повече навлиза в битието на човек. За този вид пазаруване може да се говори много. Ако се направи едно допитване, ще се види, че има и положителни мнения и отрицателни мнения. Много е важно да се отсеят некоректните търговци, нелоялна конкуренция и лоши търговски практики. Много е важно да се спазват законите за електронната търговия. Един от законите, който защитава най-вече потребителите е: „Потребителя да има право в рамките на 14 дни от дата на закупуване да върне закупената стока, ако тя не отговаря на очакванията му“. Нека всички колеги да се постараят да опишат подробно продуктите си, така че да не подвеждат потребителите с некоректна информация и продукти. Нека онлайн търговията да се свързва с качество, а не с цена.
Какво могат да намери клиента във Вашия онлайн магазин?
Клиентите могат да намерят богата гама от:
• Работно облекло /лятно работно облекло, зимно работно облекло, облекло за бояджии и хора работещи с химикали и препарати, зимни елеци, летни елеци, зимни и летни шапки, тениски и ризи, блузи, медицинско и санитарно облекло, облекла за охранители, облекла за готвачи, престилки, облекло за заварчици, сигнално – светлоотразително облекло, водозащитно облекло, облекло за еднократна употреба, софтшел якета/;
• Работни обувки / летни обувки, зимни обувки, медицински обувки, санитарни обувки, гумени ботуши/;
• Работни ръкавици /Противосрезни ръкавици, ръкавици за химическа защита, ръкавици от кожа и плат, ръкавици потопени в латекс, ръкавици потопени в нитрил, ръкавици потопени в полиуретан, текстилни ръкавици, термоустойчиви ръкавици, ръкавици от кожа и плат с акрилна подплата, ръкавици за еднократна употреба, ръкавици за заварчици, ръкавици за агресивни среди/;
• Лични предпазни средства /Защитни очила, височинна защита, защитни каски, дихателна защита-респиратори, антифони/;
• Пътна сигнализация / Конуси от черно и бяло PVC, полиетиленови ленти в бяло/червено и черно/жълто/;
• Аптечки /автокомплекти, аптечки от ПДЧ/
• Чанти за инструменти от кожа и плат
В следващата статия, ще опишем лятното работно облекло.