Качествени и безконкурентни винтоверти за експерти

Дата 2019/3/14 6:37:53 | Категория: Пазаруване

Какво толкова интересно има в акумулаторния инструмент винтоверт, че майсторите имат не само о един, а почече – от една или две разнообразни продуктови марки.
Отговорът на такъв въпрос не е труден. Има няколко обосновки тези майстори да имат различни винтоверти. Разнообразие от работи за които използват точно един тип винтоверт. За завъртане употрябават по-маломощни винтоверти. За разпробиване в дърво употребяват винтоверти със средна работна и висока работна мощност. За тежки монтажни работи, използват най-мощните акумулаторни винтоверти.

Друга обосовка е дълготрайността на батерията. Предварително сте успели да заредите два или три винтоверта и дори и да работите продължително винаги разполагате с един подготвен за действие. Същото разбира се може да се замести от използването на няколко акумулаторни батерии.

Третата причина е извършването на разнообразни дейности една след друга. Като пример това може да са разпробиване на отвори, зенкероване и завинтване на винтове. В този случай за всеки винтоверт имате нужния работен конуматив и така не ви се налага честата смяна на тези консумативи. За тези, които се занимават чисто професионално с отговорно произвоство монтиране или имат важно хоби предлагаме да си съставят компект от два или повече винтоверта. На не лекия въпрос какъв точно акумулаторен винтоверт да изберем от онлайн магазините ще получите извънредно различни отговори.

Нашата препоръка е да купувате според главните технически характеристики. Работното напрежение на акумулаторната батерия на винтоверта е директно съпоставимо с неговата отдавана мощност при употреба. Капацитетът на монтирания акумулатор и типа на акумулатора са право пропоционални с дълготрайността на използване. Важен е и диапазонът на патронника. Някои професионалисти ще се ограничат с патронник до 10мм, останалите ще си купят по-малък или по-голям. Бренда на винтоверта е от особено значение за неговото качество.

Специалисти предпочитат Метабо осталите потребители на първо място слагат БОШ. Теглото на акумулаторния винтоверт е от особено значение. Ако имате да завъртате или развъртате продължително време болтове с размер до 3 mm, то в този случай може да е задоволителен акумулаторен винтоверт от серията 12V. Когато завъртате значително по-големи диаметри болтове или пробивате множество дупки в дървени плоскости с диаметър 12мм, то ще ви е необходим акумулаторен винтоверт с напрежение 18V.

Кога да предпочетем акумулаторен винтоверт за хоби използване и в кой случай да предпочетем истински професионален винтоверт. Непрофесионалните акумулаторни винтоверти се използват главно от домашни майстори, на които се налага да използват акумулаторния винтоверт доста рядко. За сглобяване на мебели за разпробиване на дупки в плоскости, за заягане на болтове до 6мм.

Професионалните винтоверти се използват от професионални майстори където изискването е отговорно. Професионалните акумулаторни винтоверти са предназначени за монтьори на конструкции, за машинни монтьори, дърводелци, монтажници на дограма и врати, производители на машини. Когато купувате винтоверт от непрофесионалната група, тогава много често избираният винтоверт може да бъде: Акумулаторен двускоростен пробивен винтоверт литиево-йонен EasyDrill 12-2, 060397290V, BOSCH

Когато се нуждаете от истински професоинален акумулаторен винтоверт не подминавайте: Винтоверт ударно-пробивен +GSB 18-2-LI Plus, 63/24 Nm, 0-500/0-1.900 min-1, 18 V, 2х2,0 Ah, 1,54 kg, 06019E7120, BOSCH Пълната промоция на множество акумулаторни винтоверти може да разгледате на страниците на онлайн магазина за инструменти e-shop-bg.eu.




Тази статия идва от Портал за статии и линкове
https://bgweb.info

Адреса на статията е:
https://bgweb.info/modules/news/article.php?storyid=330