Публикувано на 2020/4/28 15:10:00 84 прочита

Ирисова Диагностика и Билколечение

Ирисова Диагностика и Билколечение


ЗАЩО ИРИСОВА ДИАГНОСТИКА

Какво е Ирисова Диагностика?

Иpиcoвaтa диaгнocтиĸa e мeтoд, ĸoйтo пoзвoлявa бъpз и цялocтeн пpeглeд нa здpaвocлoвнoтo cъcтoяниe нa чoвeшĸия opгaнизъм нa бaзaтa нa нaблюдeниeтo и интepпpeтaциятa нa aдaптaциoннo-тpoфичнитe измeнeния в иpиca нa oĸoтo, ĸoитo ca peзyлтaт oт промени нa дaдeни opгaни и cиcтeми в чoвeшĸия opгaнизъм.Вceĸи eдин opгaн имa тoчнo oпpeдeлнa зoнa, в ĸoятo ce "пpoeĸтиpa" въpxy иpиca. B cлyчaй нa зaбoлявaнe, тaзи зoнa ce пpoмeня и това дaвa инфopмaция зa cъoтвeтнoтo зaбoлявaнe или пpeдpaзпoлoжeниe ĸъм такова.
_MSC_CLICK_TO_OPEN_IMAGE
Диаграма за четене на ирисите irisolog.bg
Как се прави Ирисова Диагностика?

Преди време Ирисовата Диагностика се осъществяваше чрез гледане право в ириса на пациента. От няколко години обаче се практикува компютърна Ирисова Диагностика.

Апapaтът зa Иpиcoвa Диaгнocтиĸa
Той вĸлючвa ĸaмepa (иpидocĸoп), c виcoĸa peзoлюция нa oбpaзa и coфтyepнa пpoгpaмa, чpeз която той се управлява, зa да бъде направен aнaлиз на oбpaзa.

Програмата вĸлючвa oпции ĸaтo cъxpaнeниe нa peзyлтaтитe cлeд aнaлизa, пpинтиpaнe, лyпa, cpaвнeниe нa cнимĸи, визyaлизaция нa opгaнa, гpaфичнo изoбpaжeние и 3D oбpaз.

Специална снимка на окото
Посредством този апарат се прави специална снимка на окото, която се обработва чрез програмата. Специалистът-ирисолог “прочита” показанията и диагностицира състоянието ви. Може да вземете снимка на ириса си, която да съхраните и при следващ преглед да сравните промените.

Заснемане на ирисите от ирисолог

Иpиcoвaтa Диaгнocтиĸa е изцяло безболезнена, безвредна и комфортна за пациента.

Организмът не се подлага на мъчителни процедури, вредно облъчване или друг вид интервенции.

Важното е да попаднете на добър специалист и да се доверите на този алтернативен и изключителен метод за диагностициране на здравословни проблеми.

Какво се "вижда" чрез Ирисовата Диагностика?
Огледало на здравето
На практика Ирисовата Диагностика е огледало на цялостното ви здравословно състояние. Очите ни предупреждават, те говорят за нашето здраве.

Ирисът на човешкото око се променя постоянно, макар ние да не забелязваме. И ако си мислите, че в цветовете на очите ви настъпват интересни промени, то причината е именно промяна в здравословното ви състояние.

Прегледът при ирисолог може да ви даде отговор за първопричината на много ваши оплаквания. Освен че се откриват настоящи заболявания, ирисовата диагностика „вижда“ заболявания, които вече са били лекувани и са дали отражение върху организма ви.

Маркери в ирисите
Промените в органите се отразяват под формата на неправилни структурирани линии, образувайки различни модели, наречени маркери.
_MSC_CLICK_TO_OPEN_IMAGE
Маркери в ирисите irisolog.bg
Здравето на пациента е преценявано от иридолога, който интерпретира тези модели - формите, пръстените, цветовете и пигментационните знаци, жилките, структурата и промените в зениците и ирисите.

*Много иридолози използват и склерология (анализ на линиите в бялата част на очите) при преценяването на здравето.

Смущения още на клетъчно ниво
Ирисовата Диагностика открива различни токсични отлагания в организма и може да засече смущения на клетъчно ниво, които с времето ще прераснат в сериозни здравословни оплаквания.

лявото око е отнесено към лявата половина на тялото, а дясното око – към дясната
Горната част на окото е свързана съответно с горната половина на тялото (например мозъка, лицето, врата, гърдите и сърцето).

Центърът на окото се отнася към стомаха и изобщо храносмилателната система, а другите органи са представени като концентрични пръстеновидни зони.

Долната част на окото е свързана с краката и долната половина на тялото.

Двойните органи (например бъбреците) са свързани и с двата ириса.

Ирисовата Диагностика лява и дясна половина - irisolog.bg
Ирисовата Диагностика - какви са ползите от този метод?

Иридологията, наречена още анализ на ириса или ирисова диагностика, е изследването на ириса (оцветената част от окото).

Най-голямото предимство

Най-голямото предимство на този метод е, че се вижда към какви заболявания е предразположен човек и какво може да развие с времето.

Като най-безпогрешен обаче е по отношение на проблеми с храносмилателната, опорно-двигателната, нервната, кръвоносната, ендокринната и пикочо-половата системи.

отразява причините и проблемите

Ирисовата Диагностика отразява причините и проблемите, не симптомите.

Тя може да разкрие, че органи или системи са прекалено стресирани или предразположени към болести, преди да са сe проявили клиничните симптоми.

Благодарение на това хората могат да използват информацията от този диагностичен метод, за да подобрят здравето си и да предотвратят проблемите, преди да са се появили.
_MSC_CLICK_TO_OPEN_IMAGE

мерки навреме
Ако вземете мерки навреме, вие съвсем реално може да се преборите с някои от слабостите на вашия организъм и да не развиете заболявания, които иначе биха се появили с течение на времето.

Всички системи в организма са свързани и когато има нарушение в една от тях, се нарушават функциите и на други.

Ако отидем на “стандартен преглед”, най-често специалистите се насочват към проблема, който засяга тяхната област. Така например, когато сме при кардиолог, той преглежда състоянието на сърцето ни и се концентрира да отстрани проблема локално – а именно да подобри здравословното състояние на кръвоносно-съдовата система. Причина за проблеми със сърцето обаче би могла да бъде нарушена функция на храносмилателната система, която с времето е дала отражение и на други части от организма.

холистичен подход
Ирисовата диагностика е холистична дейност, обхватът на събраната информация включва физическите, емоционалните, менталните и духовните аспекти на здравето на индивида.

Използвайки холистичен подход, който възприема всеки пациент като индивид с уникално здравословно състояние, проблеми, поведение и опит, иридологът изследва очите и прави преценка на здравето. Въз основа на резултатите от анализа той препоръчва програма за поддържане на здравословен живот, приспособена към физическата, емоционалната и цялостната житейска ситуация на индивида.

На всеки пациент се изписва индивидуална билкова рецепта за лечение.

енергиен баланс
Анализът може да разкрие и друга информация, включително за енергийния баланс на организма, областите на дразнене, дегенерация, нараняване или възпаление, хранителните и химическите дисбаланси, натрупването на токсини, жизнените промени и подсъзнателното напрежение.

наследствени предразположения и рискове
Иридологията поддържа твърдението, че очите разкриват също и наследствени предразположения и рискове, към които човек може да е предразположен.

Могат да бъдат разкрити и силните страни, включително наследствените наклонности и таланти.

Предимството от прилагане на природолечение пред класическото

Ирисовата Диагностика се ползва като във всички специалности, в т.ч. и в неврологията. Тя дава много важна информация за т.нар. ирисов конституционален тип. Което ни позволява да получим информация към какви заболявания е предразположен пациентът. Така можем да разберем кое заболяване откъде идва, как протича, как се развива.

И тук вече идва най-важното - имаме възможност първо да

имаме индивидуален подход към всеки пациент и второ - да тръгнем от първопричината на заболяването.

Това е изключително важно за диагностиката, профилактиката и лечението.

Билколечеието

Природните продукти, а можем да ги наречем природни лекарства

правилно приложени, са много ефикасни и нямат странични ефекти!

Силата на билките и билколечението irisolog.bg
Затова ги предпочитаме не само ние, а и много наши колеги. Дори - все повече. Естествено и пациентите предпочитат лечение без странични ефекти.

И не само това - доколкото е възможно, да се приложи по-добро лечение, т.е. резултатът да е по-стабилен и по-траен.

и доколкото е възможно - и по-евтино. Но веднага трябва да се добави, че природолечението не се прилага само защото може да е по-евтино, ако е добре проведено, е високоефективно. Това първо. И второ -

природолечението е по-безвредно

Когато става въпрос за заболяване, изискващо продължително лечение, тогава за предпочитане е именно билколечението. Защото така избягваме страничните ефекти на химичните лекарствени средства.

Разберете цялостното си здравословно състояние

Ирисите са огледало на здравето ви и състоянието на тялото ви. Прегледът по "Ирисова Диагностика" ще ви даде информация за процесите, протичащи в него. Точна диагноза може да постави само специалист-ирисолог. Благодарение на този метод да вземете мерки навреме за подобряване на здравето си, защото то е най-важното нещо за всеки човек.

Разбери здравословното си състояние Ирисова Диагностика
https://irisolog.bg/blog/zashto-irisova-diagnostika     Рейтинг: 10.00 (1 глас) Гласувай!