Условия за ползване

Правила на портала

bgweb.info е портал за безплатно публикуване на сайтове, обяви и статии.

Достоверността на обявите, контактите или друга информация, която публикувате в сайта е на Ваша отговорност.

Никой от екипа или собственикът на сайта не носи отговорност и не поема вина за информацията, която предоставяте, както и за фактическото осъществяване на сделките между Вас, размяната на контакти и Вашите коментари по повод определена обява.

Никой от екипа или собственикът на сайта не поема вина и не носи отговорност във връзка със загуба на публукувана информация, причинена от софтуерни или технически проблеми, свързани с работата на този сайт.

Ако счетете определена обява, сайт или статия за нарушаваща личните Ви права или в разрез с други такива, както и ако намирате материала за недостоверен, или друга причина, която ви засяга, Ви молим да се свържете с нас от формата за контакти за да бъдат взети нужните мерки като: премахването на даденото съдържание, и при необходимост изтриване профилът на авторът му.

Желаем Ви ползотворно пребиваване!

Дейността на bgweb.info е некомерсиална и единствената ни цел е популяризиране на българските сайтове и възможността за по-достъпно достигане на информацията до потребителите. В тази връзка се извиняваме предварително за евентуално забавени запитвания и Ви молим за ответно разбиране.ТОП